Verzekeringen

Verzekeringen. Voor velen niet het meest favoriete onderwerp maar wel heel belangrijk. Sterker nog, in sommige gevallen is het noodzakelijk een verzekering af te sluiten.
Een verzekering beschermt jou tegen onverwachte en ongewenste gebeurtenissen die financiële schade kunnen veroorzaken, denk aan een inbraak, een (auto-)ongeluk of een brand in je huis.

Maar welke verzekering heb je nodig en wat betaal je daar dan voor? Verzekeringen kunnen complex zijn want we hebben het over de dekkingsgraad, polisvoorwaarden en in te dienen claims. Geen alledaagste termen. We leggen uiteraard graag uit wat dit inhoudt.

Samen met jou kijken we naar het beste verzekeringspakket die makkelijk aan te passen is bij eventuele veranderingen. Ook als je al lopende verzekeringen hebt nemen we deze samen met jou door zodat je zeker weet dat je niet onder- of oververzekerd bent. Ben je op zoek naar een losse verzekering? Geen probleem, ook dat kunnen we voor jou  verzorgen.

Vragen over een verzekering?

Wil je weten of je niet te veel betaald bij je huidige verzekeraar?
We kijken graag met je mee Onafhankelijk en kosteloos

Voor welke verzekeringen kun je bij ons terecht?

Autoverzekering

Eén van de verplichte verzekeringen is de autoverzekering voor wettelijke aansprakelijkheid. Als bestuurder ben je verzekerd als je schade veroorzaakt aan andere personen of voertuigen. En dit geldt ook voor motor, fiets en caravan. Welke verzekering het beste bij jou past bespreken we uiteraard graag met jou.

Inboedelverzekering

Je wil je persoonlijke eigendommen natuurlijk goed beschermen tegen schade. Maar je hebt het niet altijd zelf in de hand. Een ongelukje in huis, lekkage of een inbraak zijn enkele gebeurtenissen die ook jou kunnen overkomen. Een inboedelverzekering beschermt jou tegen de kosten als je eigendommen beschadigd raken, gestolen worden of verloren gaan. En die kosten kunnen flink oplopen. Afhankelijk van de waarde van jouw inboedel kiezen wij samen met jou de verzekering die bij je past.

Opstalverzekering

Je huis is waarschijnlijk je grootste bezit. En deze wil je graag goed beschermen tegen schade. Denk aan schade aan je huis, schuur of garage als gevolg van brand, wateroverlast, een aardbeving, storm of een inbraak. Een opstalverzekering dekt de kosten van reparatie of herbouw van je huis. Je kunt er zelfs voor kiezen om je tuin, ramen en fundering mee te verzekeren. Of dat in jouw situatie aan te bevelen is nemen we natuurlijk graag met je door.

Reisverzekering

Je gaat op een welverdiende vakantie of eindelijk die langverwachte reis maken. Daar wil je natuurlijk van genieten. Een reisverzekering draagt bij aan deze zorgeloze vakantie. Want stel dat je op je vakantiebestemming ziek wordt, gewond raakt of je bagage verliest. Of je moet terug naar huis vanwege een sterfgeval, dan kun je terugvallen op je reisverzekering.  En ga je vaker op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering misschien wel iets voor jou. Praktisch én voordelig.

Overlijdensrisicoverzekering

Als je komt te overlijden, dan wil je dat je nabestaanden financiële zekerheid hebben zodat zij de hypotheek, de kosten van bijvoorbeeld de kinderopvang of eventuele schulden kunnen blijven betalen. Een overlijdensriscoverzekering is eigenlijk een levensverzekering die jouw gezin of partner financiële bescherming biedt. Meer weten? Wij geven je uiteraard graag persoonlijk advies.

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel je voor, je bent op familiebezoek en stoot per ongeluk een antieke vaas om of je morst koffie op een duur tapijt. Of iemand raakt gewond door jouw toedoen. Dan ben jij aansprakelijk voor de schade die is ontstaan. Heb je een aansprakelijkheidsverzekering? Dan zijn de kosten van schadevergoedingen of de eventuele juridische kosten (deels) gedekt. Je kunt je zelfs extra verzekeren als je dat wenst.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook tijdens je werk. Dit kan betekenen dat je (voor een langere tijd) je beroep niet kunt uitoefenen. Maar hoe zit dat dan met jouw inkomen? En als je zelfstandig ondernemer bent en langdurig ziek wordt, kan jouw zaak dan wel voortbestaan? Het is van groot belang dat je je inkomen behoudt om aan je financiële verplichtingen te blijven voldoen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor financiële zekerheid.