Verbouwen

Huis verbouwen

Wanneer jij je huidige woonplezier wil vergroten door bijvoorbeeld een serre te plaatsen, een stuk aan te bouwen of de badkamer te verplaatsen, dan heb je daar natuurlijk geld voor nodig. Wat zijn dan je mogelijkheden? Als je geen geld hebt gespaard dan kun je denken aan het verhogen van je hypotheek. Maar je kunt ook een tweede verbouwingshypotheek afsluiten of juist kiezen voor een bouwdepot. Welke optie past het beste bij jou?
Wij adviseren jou graag.

Huis verduurzamen

Wil jij je huis verduurzamen? Goed bezig. Er zijn meerdere manieren om je huis te verduurzamen, denk aan het plaatsen van zonnepanelen, het isoleren van je huis of het gebruiken van duurzame bouwmaterialen. Maar wat betekent dat voor je hypotheek?
Het is mogelijk om energiebesparende maatregelen te financieren met je hypotheek. Er zijn ook hypotheekverstrekkers die korting geven op de hypotheekrente als je een energiezuinig huis hebt. En je huis kan ook meer waard worden. We leggen je graag uit wat je opties zijn.

Actuele hypotheekrente

Is de actuele hypotheekrente lager dan de rente die je nu betaalt? Dan kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten.
We vertellen je er graag meer over.