Je kunt bij ons terecht voor onafhankelijk en professioneel advies over hypotheken, verzekeringen en bankzaken. We verwelkomen je graag in ons pand in het centrum van Hoogkarspel, bij jou thuis of op een nader te bepalen locatie. Tijdens en na kantoortijden. Doordeweeks en in het weekend.

We stellen ons graag aan je voor

Cees Duijn

Cees Duijn

Ik ben Cees Duijn, geboren en getogen in het mooie Hoogkarspel. Ik ben trotse vader van drie kinderen. Naast het werk vind je mij vooral op de sportvelden, met name bij voetbal en padel, maar ook de wielrenfiets wordt in de zomermaanden veelal gebruikt. Als ik niet zelf aan het sporten ben dan volg ik alle sportuitslagen over de hele wereld vanuit mijn luie stoel.

Wil jij graag in Hoogkarspel komen wonen of in een andere omgeving?  Ik help jou graag. Met mijn jarenlange ervaring als adviseur op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken, weet ik wat er speelt op de markt en kan ik jou gericht van dienst zijn. Samen met jou bespreek ik je woonwensen en ga voor je aan de slag. 

“Onze kracht is dat wij in het belang van de klant denken”

Jean-Paul Ligthart

Jean-Paul Ligthart

Ik ben Jean-Paul Ligthart, woonachtig in Hoogkarspel en getrouwd met Manon. Ik hou van reizen, wielrennen en voetbal. Maar een broodje kalfskroket met mosterd sla ik ook niet af.

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik jarenlang werkzaam geweest in de beleggingswereld. Sinds enkele jaren vind je mij als financieel adviseur bij Visser Duijn en als zelfstandig adviseur van RegioBank.

Dus ben je op zoek naar een huis of wil je je huis verbouwen of verduurzamen? Dan ben je mij bij aan het juiste adres. Maar ook voor het verzekeren van je huis, inboedel, auto of reis of vragen over je bankzaken help ik je natuurlijk graag.

“Wij zijn een modern en veelzijdig financieel advieskantoor met ouderwetse service. Doordat wij alle financiële ontwikkelingen op de voet volgen kunnen wij jou goed adviseren”

Wilma Admiraal

Wilma Admiraal

Ik ben Wilma Admiraal en woon al heel lang in Hoogkarspel. Veel van onze klanten ken ik dan ook persoonlijk. Naast mijn werk als senior medewerker en verzekeringsagente vind ik het leuk om concerten te bezoeken. Maar ik kan ook genieten van een goed boek, een leuke film of het online spelletje Hay Day. Als je weleens bij voetbalvereniging S.C. Spirit ’30 in Hoogkarspel komt kun je mij ook tegenkomen als sportverzorgster.

“Het unieke van ons team is het goede, persoonlijke contact dat wij met onze klanten hebben”

Melissa Prins

Melissa Prins

Ik ben Melissa Prins, getrouwd en moeder van twee dochters. We wonen in Hoogkarspel. Mijn allergrootste hobby is lezen. Ik verslind letterlijk boeken en kan mij dan ook helemaal verliezen in een boek. Daarnaast ben ik actief als instructeur bij Reddingsbrigade ‘De Streek’ en vind ik het leuk om op pad te gaan met mijn gezin en de wereld te ontdekken.

Als verzekeringsadviseur en RegioBank medewerker help ik jou graag bij allerhande zaken. Denk aan verzekeringskwesties, schades en RegioBankzaken. Ik kan jou eigenlijk overal bij helpen en doe dat ook graag. Ik vind het fijn wanneer je met een tevreden gevoel antwoord krijgt op je vraag of verzoek.

“Wij zijn een echt ‘dorpskantoor’, je kunt gewoon bij ons binnenlopen. De kracht van ons team is dat wij allemaal andere karakters en expertises hebben. Hierdoor kunnen wij heel fijn met elkaar samenwerken en elkaar aanvullen”  

Floor Botman

Floor Botman

Mijn naam is Floor Botman en ik woon in Wervershoof. Naast paardrijden en schaatsen vind je mij ook de padelbaan. Naast het sporten ga ik vaak met mijn vriendinnen op stap.

Ik help jou graag als je vragen hebt over de RegioBank of bij het afsluiten van verzekeringen. Ook kun je bij mij terecht voor het aanvragen van offertes. Ik leer elke dag weer meer dus mijn kennis en vaardigheden worden steeds veelzijdiger. Je kunt mij bellen of mailen maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor, met of zonder afspraak.

“We zijn een divers team, die goed op elkaar is afgestemd”

Buurtzame initiatieven
We zijn lokaal betrokken omdat we van mening zijn dat een prettige samenleving begint in je eigen buurt.
Ben je benieuwd naar onze buurtzame initiatieven? Neem gerust contact met ons op.