Eerste huis kopen

Huis kopen

Ben je van plan een huis te kopen? Leuk! Het zoeken naar jouw droomplek, het bezichtigen van woningen, het onderhandelen en uiteindelijk de overdracht. Het zijn spannende tijden waarbij er veel op je afkomt. Heb jij enig idee wat er allemaal geregeld moet worden voordat je kunt genieten van je eigen plekje? Wat kun je maximaal lenen? En hoe zorg je ervoor dat je maandlasten betaalbaar zijn en blijven zodat je geld overhoudt om leuke dingen te doen?
Wij helpen jou met het vinden van de hypotheekvorm die het beste past bij jouw leef- en woonsituatie, én bij jouw toekomstplannen. Zodat jij je kunt focussen op het inrichten van je huis en het kopen van het interieur.

De juiste hypotheek voor jou

Er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij je gewoon goed en betrouwbaar advies wil over je hypotheek. Bijvoorbeeld bij het kopen van je eerste huis, als je gaat samenwonen of wanneer je je huis wil verbouwen of verduurzamen. Maar ook als je gaat verhuizen, je hypotheek verhogen of wanneer je extra wil aflossen, is het belangrijk te weten welke hypotheekvorm het beste bij jou past. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in de (huizen)markt. Hoe het spel van vraag en aanbod werkt, wat de actuele rentes zijn, welke documenten er nodig zijn en welke eisen een bank  of hypotheekverstrekker stelt. Het proces van een hypotheekaanvraag is best ingewikkeld. Bovendien sluit je een hypotheek voor een langere periode af dus dan wil je zeker weten dat het goed zit. Een groot deel van je inkomen gaat tenslotte op aan maandelijkse woonlasten en die wil je natuurlijk zo laag mogelijk houden. Ook wanneer het even niet zo lekker gaat, denk aan ontslag, arbeidsongeschiktheid, scheiden of overlijden. Wij helpen jou bij het adviseren, het vinden én het regelen van dé hypotheekvorm die het beste bij jou past.

Wij helpen jou bij het adviseren, het vinden én het regelen van de hypotheekvorm die het beste bij jou past