Visser Duijn
facebook twitter
Regiobank
erkend adviseurs
 • Huis gevonden en hypotheek gezocht?

  Huis gevonden en hypotheek gezocht?

  Het vinden van een droomhuis roept vragen op. Kunnen wij het huis betalen? Ook als er kinderen komen? Of als ik minder ga werken, werkeloos raak of met pensioen ga? Wij geven u antwoorden en hypotheekadvies....
  Lees verder
 • Schadeverzekeringen

  Schadeverzekeringen

  Uw persoonlijke eigendommen verdienen bescherming. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij verzekeringen die bij uw persoonlijke situatie en wensen passen. Voor nu en voor de toekomst!
  Lees verder
 • Regiobank

  Regiobank

  Wij zijn vanaf nu ook uw Regiobank
  Lees verder
quote Visser Duijn. Voor het beste onafhankelijke advies bij afsluiten van hypotheken en verzekeringen. quote

Verzekeringen

Stel uw eigendommen veilig met een verzekeringspakket

Bij een eigendom zoals een woning horen bepaalde verzekeringen. U stelt uw bezittingen graag veilig zodat de schade bij diefstal, inbraak en ongelukken beperkt blijft. Wij stellen voor u een verzekeringspakket op maat samen waarin alle verzekeringen goed op elkaar zijn afgestemd. Dat zorgt voor een goed overzicht en bespaart tijd. Bovendien ontvangt u pakketkorting en zijn toekomstige mutaties makkelijk door te voeren. 

Verzekeringen afgestemd op uw huishouden

Vaak blijkt dat een huishouden onderverzekerd is. Dat levert problemen op bij schade. U krijgt dan minder dan de nieuw- of herbouwwaarde uitgekeerd van uw huis, auto, motor, fiets, caravan of inboedel. Wij nemen uw lopende verzekeringen en huidige situatie graag onder de loep om een verzekeringspakket op maat te maken. Naast onze totaalpakketten, verzorgen we ook afzonderlijke verzekeringen voor u. 

Aanbevolen verzekeringen:

Ook voor advies over zakelijke verzekeringen kunt u bij ons terecht. Voor bedrijfsmatige verzekeringen werken wij samen met Commandeur Verzekeringen.

Heeft u schade te melden?

Mijn Polissen