Visser Duijn
facebook twitter
Regiobank
erkend adviseurs
 • Huis gevonden en hypotheek gezocht?

  Huis gevonden en hypotheek gezocht?

  Het vinden van een droomhuis roept vragen op. Kunnen wij het huis betalen? Ook als er kinderen komen? Of als ik minder ga werken, werkeloos raak of met pensioen ga? Wij geven u antwoorden en hypotheekadvies....
  Lees verder
 • Schadeverzekeringen

  Schadeverzekeringen

  Uw persoonlijke eigendommen verdienen bescherming. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij verzekeringen die bij uw persoonlijke situatie en wensen passen. Voor nu en voor de toekomst!
  Lees verder
 • Regiobank

  Regiobank

  Wij zijn vanaf nu ook uw Regiobank
  Lees verder
quote Visser Duijn. Voor het beste onafhankelijke advies bij afsluiten van hypotheken en verzekeringen. quote

Onze partners

Omdat niemand alle wijsheid in pacht heeft werken wij samen met diverse partners die elk hun eigen specialiteit benutten. Samen met hen kunnen wij u van een volledig totaaladvies voorzien. Visser Duijn Verzekeringen Hypotheken werkt samen met makelaars, zakelijke verzekeraar, administratiekantoor, belastingadvieskantoor en accountant.

Uw administratie op orde?

Kies voor P. Duijn Administratie en Belastingadvieskantoor

P.Duijn Administratie en Belastingadvieskantoor in Hoogkarspel is een eigentijds kantoor met een persoonlijke begeleiding en een intensieve advisering. In samenspraak met de klant wordt er gestreefd naar een optimaal resultaat in de administratie en boekhouding.

Bezoek P Duijn administratiekantoor online.

Accountant en/of fiscaal advies nodig?

Kies voor Maatschap CIFRE

Maarschap CIFRE verleent financiële diensten op het gebied van accountantswerkzaamheden, fiscaal advies en samenstelling van aangiften ten behoeve van de belastingdienst op ieder gebied. De maatschap is ontstaan door het bijeen brengen van de al vele jaren bestaande accountantspraktijk van Paul Scholte en de belastingadviespraktijk van Bernd de Roo en Babette Assmann. De ruime ervaring van het team van CIFRE op nationaal en internationaal terrein biedt ruimte voor praktische oplossingen voor haar relaties. Dit geldt zowel voor ondersteuning op het gebied van accountancy, kantoororganisatie, administratieve keuzes, als voor fiscale advisering. 

Bezoek Cifre online.

Bent u ondernemer? Wij bemiddelen / adviseren in de volgende zakelijke verzekeringen…

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Dat weet elke ondernemer als geen ander. Maar bent u zich ook bewust van de gevolgen, welke deze risico’s voor uw onderneming kunnen hebben? Uiteindelijk zijn voor de meeste risico’s verzekeringen noodzakelijk. Een schade of een aansprakelijkheidsclaim, kan de continuïteit van uw onderneming in gevaar brengen.

Voordat u besluit de verschillende risico’s af te dekken, is een uitgebreide risicoanalyse noodzakelijk: Welke risico’s zijn te vermijden door goede preventie, is het verstandig om bepaalde risico’s over te dragen en de betreffende werkzaamheden uit te besteden of zijn bepaalde risico’s af te dekken door deze te verzekeren. Samen met u brengen wij de risico’s voor u in kaart.

Uiteindelijk zal de analyse bepalen welke verzekeringen op basis van uw situatie, worden samengesteld in een verzekeringspakket. Binnen het verzekeringspakket zijn de risico’s binnen de volgende rubrieken te verzekeren; rubriek bedrijfsgebouwen, bedrijfsmiddelen en milieuschade, rubriek bedrijfsschade, rubriek aansprakelijkheid, rubriek rechtsbijstand en de rubriek vervoer.

Bezoek Adviesgroep het Raadhuis online.