Visser Duijn
facebook twitter
Regiobank
erkend adviseurs
 • Huis gevonden en hypotheek gezocht?

  Huis gevonden en hypotheek gezocht?

  Het vinden van een droomhuis roept vragen op. Kunnen wij het huis betalen? Ook als er kinderen komen? Of als ik minder ga werken, werkeloos raak of met pensioen ga? Wij geven u antwoorden en hypotheekadvies....
  Lees verder
 • Schadeverzekeringen

  Schadeverzekeringen

  Uw persoonlijke eigendommen verdienen bescherming. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij verzekeringen die bij uw persoonlijke situatie en wensen passen. Voor nu en voor de toekomst!
  Lees verder
 • Regiobank

  Regiobank

  Wij zijn vanaf nu ook uw Regiobank
  Lees verder
quote Visser Duijn. Voor het beste onafhankelijke advies bij afsluiten van hypotheken en verzekeringen. quote

Hypotheken

Gefeliciteerd met uw woning! 

U heeft uw droomhuis gevonden en bent op zoek naar een hypotheek. Een emotionele periode breekt aan. Een eigen huis is immers belangrijk onderdeel van uw huiselijke geluk. Juist in deze spannende periode is het belangrijk goed naar uw financiële situatie te kijken. U krijgt te maken met vaste maandlasten. U heeft een hypotheek nodig waarop u ook op de lange termijn kunt bouwen zonder zorgen over stijgende rente en de koopsom die u moet aflossen. De juiste hypotheek biedt de sleutel tot langdurig plezierig wonen.

Welke hypotheek past bij uw situatie?

Er zijn velen soorten hypotheken, maar welke vorm past nu bij u? Visser Duijn is gespecialiseerd in hypotheken en helpt u de juiste vorm te kiezen. Als tussenpersoon zoeken wij de hypotheek die het beste bij uw situatie past. Wij onderhouden nauw contact met de makelaar, de taxateur, hypotheekverstrekkers en banken. Als spin in 't web bekijken wij uw wensen, de risicobereidheid en de mogelijkheden die we op uw financiële situatie aanpassen. 

Wat gebeurt er als uw situatie wijzigt?

Een hypotheek sluit u af voor de duur van jaren. In die periode kan er veel gebeuren dat van invloed is op de manier van leven. U heeft wellicht de volgende vragen:

Wij adviseren en verzorgen de hypotheekvorm waarbij u in alle voorkomende situaties kunt blijven wonen. Uiteraard staat het u vrij ervoor te kiezen om bepaalde risico's zelf te dragen. Het is onze taak u ook hierbij te wijzen op eventuele kansen en bedreigingen. 

Vast tarief zonder provisie

Visser Duijn werkt volledig onafhankelijk. Daardoor werken we met vaste tarieven en betaalt u geen provisie. Zo is het altijd duidelijk welk bedrag u betaalt. 

Heeft u schade te melden?

Mijn Polissen